Ο ρόλος της οικονομικής κρίσης και το μάρκετινγκ των επιχειρήσεων - Διαμαντίκου, Κωνσταντίνα-Ευαγγελία (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2015)
Η παγκόσμια οικονομική κρίση επηρεάζει πολλές δραστηριότητες της οικονομικής ζωής μιας χώρας, αλλά και παγκόσμια. Αρχικά, εξετάζουμε τις κρίσεις που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια παγκόσμια και στη συνέχεια την πρόσφατη οικονομική κρίση. Σε σχέση με την πρόσφατη οικονομική κρίση ελέγχουμε και τα αίτια όπως και τις επιπτώσεις της στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. Ένας από τους παράγοντες που επηρεάζονται είναι και το μάρκετινγκ, το οποίο εξετάζουμε πως επηρεάζεται από την οικονομική κρίση. Τέλος βλέπουμε πως επηρεάζεται η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από την οικονομική κρίση μέσω και της εξέτασης μιας μελέτης περίπτωσης.
Μ.Δ.Ε. 87
Keywords: Οικονομική ύφεση; Μάρκετινγκ -- Έρευνα; Επιχειρήσεις; Οικονομική κρίση; Μάρκετινγκ επιχειρήσεων