Ανάλυση των βασικών διαστάσεων και αρχών της Ατζέντας 21 - Αδαμοπούλου, Στυλιανή (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2022)
Στην παρούσα έρευνα αναλύθηκαν οι ορισμοί της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών και του προγράμματος της Ατζέντας 21. Βασικός Στόχος της έρευνας ήταν η ενδοσκόπηση και ο σχολιασμός των κεφαλαίων της Ατζέντας 21. Το θέμα ερευνήθηκε μέσω πρωτογενών και δευτερογενών εγγράφων από διεθνείς φορείς.
Analysis of the main dimensions and principles of Agenda 21
Keywords: Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή; Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών; Ατζέντα 21; Βιώσιμη ανάπτυξη; International Olympic Committee; United Nations; Agenda 21; Sustainable development; Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή; Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών; Ατζέντα 21; Βιώσιμη ανάπτυξη; Olympic Committee; United Nations; Agenda 21; Sustainable development