Εργασιακή Ικανοποίηση των Υπαλλήλων της ΔΕΥΑ Τρίπολης - Μεταξά, Βασιλική (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2024)
Η παρούσα διπλωματική εργασία εστιάζει στην αξιολόγηση της εργασιακής ικανοποίησης των υπαλλήλων της ΔΕΥΑ Τρίπολης. Στόχος της έρευνας είναι η ανάλυση των συνθηκών εργασίας, των επαγγελματικών ευκαιριών και της υποστήριξης από τη διοίκηση, που επηρεάζουν την ικανοποίηση των εργαζομένων. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν μέσω ερωτηματολογίων που συμπλήρωσαν οι εργαζόμενοι, αναδεικνύοντας τη σημασία παραγόντων όπως το φιλικό εργασιακό περιβάλλον, η δυνατότητα εκπαίδευσης και οι αποδοχές. Επίσης, η συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων και οι διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στην επιχείρηση συνδέονται άμεσα με τη συνολική ικανοποίηση. Τέλος, προτείνονται συγκεκριμένες δράσεις για τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος για κάθε άξονα και βαθμίδα εργαζομένου, ενισχύοντας τόσο την παραγωγικότητα όσο και την επαγγελματική ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού.
Employees' Job Satisfaction of the Municipal Water Supply Company of the Municipality of Tripolis (DEYAT)
Μ.Δ.Ε. 130 389
Keywords: Job satisfaction; Greece-Officials and employees; Tripoli (Greece); Εργασιακή ικανοποίηση; Ελλάδα-Αξιωματούχοι και εργαζόμενοι; Τρίπολη (Ελλάδα); Εργασιακή ικανοποίηση