Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID 19 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - Χαραλαμπόπουλος, Δημήτριος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2022)
Είναι γεγονός ότι η πανδημία της νόσου COVID 19 που μαστίζει τη χώρα μας είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ανθρωπότητα συνολικά. Για την ακρίβεια είναι κάτι το οποίο η ανθρωπότητα είχε να ζήσει περισσότερα από 100 χρόνια. Μέσα στα δύο αυτά χρόνια της πανδημίας οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις έπρεπε να βρουν τρόπους προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν την λειτουργία τους υπό αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν συμβεί αρκετές μεγάλες αλλαγές στη δημόσια διοίκηση. Αρκετές σημαντικές αλλαγές προς την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και το ψηφιακό μετασχηματισμό οι οποίες θα έπρεπε βέβαια να έχουν ήδη γίνει εδώ και καιρό. Αντικείμενο αυτής της διπλωματικής είναι η μελέτη των ενεργειών οι οποίες έχουν ως στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής δημόσιας διοίκησης το τελευταίο διάστημα ως αποτέλεσμα των αυξημένων αναγκών που προκάλεσε η πανδημία.
Μ.Δ.Ε. 311
Keywords: μετασχηματισμός, δημόσια διοίκηση, πανδημία, COVID 19