Περιφερειακή πολιτική στην Ελλάδα - Μαστρανδρέου, Αλεξάνδρα (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2013)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να περιγράψει την Ελληνική Περιφερειακή Πολιτική όπως αυτή διαμορφώθηκε από το τέλος της δεκαετίας του ΄50 έως και σήμερα, τη στενή εξάρτησή της από την Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Πολιτική και την αποτελεσματικότητά της όσον αφορά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και στον περιορισμό των περιφερειακών ανισοτήτων.
Μ.Δ.Ε. 15
Keywords: Περιφερειακός προγραμματισμός -- Ελλάδα; Περιφερειακή πολιτική; Ελλάδα; Περιφερειακές ανισότητες; Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης; Χρηματοδότηση